Barion Pixel

Elvonulás

Gyere, találkozz velünk és a Mother Nature Anyatermészet kártyát használó nőkkel!

Hívunk a nyári szünet első hétvégéjére egy „mert megérdemled” pihenésre, közösségi élményre, anyakörre, elvonulásra. Várunk jógával, mindfulness alapú meditációval, erdőfürdővel, kártyákkal, női körrel.

Az anyaság alapköve az öngondoskodás, az anyaként gyorsan merülő elemeink folyamatos újratöltése. Megérdemled a pihenést, megérdemled a magadról való gondoskodást! Ünnepeld Magad Anyaként velünk!

Elvonulásunk töltődést kínál testednek, lelkednek. Itt velünk minőségi énidőt tölthetsz elfogadó, megtartó és támogató női körben. Mindebben a Természet támogat, megtart, feltölt, táplál. Szeretnénk segíteni az elvonulás utáni öngondoskodás gyakorlást: a résztvevők otthon gyakorolható hanganyagot és gyakorlatokat kapnak.

Helyszínünk a Budapest közeli csodálatos Máriahalom Biofalu. A szállás külön szobákban van, az étkezés napi háromszori finom vegán étel.

A programból

  • péntek délután megérkezünk, elfoglaljuk a szobákat, rövid pihenő, kilégzés
  • nyitókör, természet kapcsolódás
  • reggeli jóga, mindfulness meditációk és séták, erdőfürdő, Anya Útja természeti reflexió anyaságunkról, mindennap női kör a Mother Nature Anyatermészet kártyákkal, csendes idő
  • Elégséges pihenőidő
  • Nyugodt, zöld, természeti környezet madárcsicsergéssel
  • Használjuk majd az új, készülő Mother Nature Földanyák kártyacsomagot is
  • napi háromszori ínycsiklandó vegán étkezés, Bara fantasztikus vegán ételcsodáival

A program alapeleme a női kör, mely egy ítélkezésmentes, elfogadó, megtartó közösség, melyben megmutatkozhatunk úgy, ahogyan vagyunk, elfogadhatjuk megélt érzéseinket, érzeteinket.

A mindfulness tudatos jelenlét, amikor figyelmünket szándékosan, kíváncsian és ítéletmentesen a jelen pillanat tapasztalataira fordítjuk. Megszakítva a robotpilóta üzemmódot és az automatikusan adott reakcióinkat megtanulunk tudatos válaszokat adni tapasztalatainkra, legyen akár kellemesek vagy kellemetlenek.

Bővebben a tudatos jelenlétről: https://www.zsoflow.hu/mi-a-mindfulness

Kétféle jóga hagyományból is fogunk gyakorolni, a hatha jóga az egyik legelterjedtebb jóga stílus, amely az asanák (testgyakorlatok), a pranayama (lélegzéstechnikák) és a meditáció kombinációján alapul. A hatha jóga gyakorlása segít a test rugalmasságának javításában, erősíti az izmokat, növeli a testtudatosságot és segít a stressz és az szorongás csökkentésében. A kundalini jóga pedig egy olyan integrált rendszer, amely egyesíti a légzés és a dinamikusan végzett ászanák, valamint a testzárak erejét, megtisztítja a fizikai és energetikai testet, és lehetőség teszi az érzelmi blokkok oldását, teljesebb energeia áramlást.

A természetben vezetett önismereti és tudatos jelenléten alapuló programelemek segítségül hívják a Természet gyógyító, relaxáló, harmonizáló erejét, valamint a természet, mint szimbólum, tükör is megjelenik, amely segíti az önreflexiós folyamatot.

A program helyszíne: Máriahalom, Biofalu
Időpont: 2023. június 15. péntek délután 16.00 órától június 18. hétfő 11 óráig. A programban pénteken nyitókör, majd vacsora, szombaton és vasárnap napi háromszori étkezés, hétfőn pedig reggeli van, majd a program zárása.
A program ára: szállás és háromszori vegán étkezés 43.000 Ft + program költsége napi 15.000 Ft x 2,5 nap = a részvételi díj összesen 80.500 Ft.
Koránkelő kedvezmény: 76.000 Ft, május 20-ig.
Helyedet a részvételi díj utalásával biztosíthatod: Pandora Egyesület, Magnet Bank, 16200106-00228536

Lehetőség van babákat és kisgyerekeket hozni, az ő költségeiket a résztvevők külön fizetik. Gyerekprogramokat nem tudunk biztosítani, kérünk, hozz magaddal segítőt (nagyit, apukát).

Korlátozott számban (3 főnek) lehetőség van kedvezményes részvételre, melynek összege 59.000 Ft. A kedvezményes áron érkezőknek a csoportszobában polifoamon és hálózsákban tudunk szállást felajánlani, és a program ideje alatt a lebonyolításban való segítséget kérünk.
Érdeklődni emailben: pandoraegyesulet@gmail.com

Scroll to Top