Barion Pixel

Mother Nature 2 Termékei

A MOTHER NATURE – FÖLDANYÁK PRojekt

Anyaként, anyákat segítő szakemberként fontos, hogy kapcsolódjunk a természet ciklusaihoz, az elemekhez, gyógynövényekhez, Földünk gyönyörű sokszínűségéhez. 

Szülőként új kérdésekkel nézünk szembe: milyen állapotban hagyjuk Földünket gyermekeinkre és milyen világban élnek majd ők felnőttként? Szembesülünk azzal a felelősségünkkel, hogy mi alakítjuk gyermekeink, családunk életmódját, szokásait, és direkt hatással vagyunk az ő életmódjukra. Sőt, óvodánkban, iskolánkban és szélesebb közösségeinkben tágabb hatókörünk van, anyaként felfedezhetjük vezető szerepünket, így ha mi felelősségteljesebben bánunk a körülöttünk lévő világgal, azzal sokakra pozitív hatással lehetünk.

A “Mother Nature – Empowering Mothers as Agents of Change Toward Environmental Sustainability” (2021-2023)  nemzetközi projekt az Erasmus Plus program támogatásával valósult meg 2021 és 2023 ősze között. A projekt eredményeképpen az anyaság és természet, anyaság és ökológia, anyák mint természetes vezetők kapcsolatáról adunk át tudást és eszközöket anyák és anyákat segítő szakemberek számára.

Az alábbiakban megtalálod a “Mother Nature – Empowering Mothers as Agents of Change Toward Environmental Sustainability” (2021-2023)  nemzetközi projekt által létrehozott termékeket:

Szeretettel ajánljuk az anyaság és természetes vezetés kapcsolatáról szóló könyvünket! Könyvünkben inspirációt, hátteret, gyakorlatokat ajánlunk azoknak a nőknek, akik hisznek abban, hogy Földünkön egy másfajta, újszerű, természetközeli, feminin vezetésre van szükség! Anyaként rengeteg vezetői kvalitást sajátítunk el, amelyet tudatosíthatunk és használhatunk életünk más területein. Ez a könyv nem csupán anyáknak szól, hanem mindenkinek, akit foglalkoztat a feminin vezetői minőség és szívesen fejlesztené ezt magában.

Ismered és használod a Mother Nature Anyatermészet kártyákat? Szeretnél magad is anyaköröket vezetni a kártyákra építve? Ezen a linken elérheted a “Mother Nature Anyakör Vezetés Alapok” című online kurzusunkat, amelyből megismerheted, mi milyen módszerrel tartjuk anyaköreinket.

Az online felületre való beiratkozás és az online képzés anyagai ingyenesek. A képzéshez 3 alkalmas műhely sorozatot kínálunk, legközelebb 2024 első felében. Írj nekünk, ha csatlakoznál! A képzés elvégzésének nem előfeltétele, de hasznos, ha van egy Mother Nature Anyatermészet kártyacsomagod.

Korábbi, Mother Nature Anyatermészet kártyák megerősítést adnak az anyaság első éveinek mindennapi változásai közepette. Új, Mother Nature Földanyák kártyacsomagunk tudatosítja, hogyan élhetjük meg anyai vezető minőségeinket az öngondoskodás területén, családunkban, közösségeinkben és Földünkről gondoskodva.

A kártyacsomag lapjainak értelmezésében segít kézikönyvünk. A 32 lap mindegyikéhez hátteret, inspirációt kínál és átfogó képet ad a kártyacsomag szerkezetéről.

A kártyacsomag és kézikönyv témáit követve podcast sorozatunkban tizenöt nővel, tizenöt anyával ismerkedhettek meg, akik életében, munkájában központi szerepet játszik a fenntarthatóság és a Természet közelsége. Hallgassátok szeretettel a Mother Nature podcastokat!

Scroll to Top