Barion Pixel

Mother Nature kártyák

Ezek a segítő eszközök azért jöttek létre, hogy támogassák a nőket és segítő szakembereket az anyaság hétköznapjaiban, támogató anyakörök vezetésében, segítő és terápiás munkájukban.

Mother Nature – Anyatermészet önismereti kártyacsomag

A kártyacsomag iránytűt kínálnak az anyaság labirintusában, támogatást, segítséget a nőknek az anyaság első éveinek kihívásaiban. Használd személyes útmutatóként, tanácsadóként, pozitív megerősítésként anyai mindennapjaidban. Ha segítőként anyákat támogatsz, használd egyéni üléseken, tanácsadásokon, csoportfolyamatokban, anyakörökön.

A MotherNature Anyatermészet kártyák 42 principiumra épülnek, melyek több száz anya és anyákat segítő szakember tapasztalatait foglalják össze az anyává válásról, az anyaság állomásairól. A lapokon László Eszter meditációban kapott képei jelennek meg. Csapatunkban 72 anyákkal foglalkozó szakértő vett részt öt országban, három év alatt, az ő munkájuk eredményét foglaltuk a kártyákon megjelenő pozitív üzenetekbe.

A kártyacsomag az Anya Útja módszertant kiegészítő önismereti, csoportvezetéshez és egyéni terápiás folyamatokhoz használható eszköz. A Mother Nature nemzetközi közösség, európai szakmai hálózat és több száz anya élettapasztalata állnak mögötte. A csomagok témái: Az Anya Útja, A kihívás, mint lehetőség, A belső erő, Belső átalakulás, Az anyaság ajándékai, Kapcsolódás a természettel.

Mother Nature – Földanyák kártyacsomag

A Mother Nature – Földanyák kártyacsomag és kézikönyv (várható megjelenés 2023 végén) az anyaság és természet, anyaság és ökológia kapcsolatával foglalkozik. 

  • Hogyan meríthetsz erőt a természet szépségéből a mindennapjaidhoz?
  • Hogyan használhatod anyaként megélt különleges hatókörödet pozitív életmód változásra?
  • Mihez kezdj a jelen ökológiai válság miatti szorongással és hogyan támogathatod ebben családodat?
  • Miben rejlik az erőd anyaként, hogyan reagálhatsz hatékonyan és proaktívan a jelen korunk kihívásaira?
Mother Nature – Földanyák kártyacsomag*

A kártyákat a Mother Nature nemzetközi kezdeményezés keretében dolgoztuk ki. A kártyacsomagon a következő négy téma jelenik meg László Eszter meditatív festményeinek kíséretében:

  • mindennapi kapcsolatunk ápolása a Természettel
  • a Föld ökológiai állapotával kapcsolatos érzelmeink
  • zöld életmód, aktív cselekvés
  • vezetői szerepünk anyaként

A 4 x 8 lapon a fenti témákon kívül a gondoskodás négy dimenziója jelenik meg: öngondoskodás, gondoskodás a családomról, gondoskodás a közösségemről, gondoskodás a Földről.

A lapokat anyaság és ökológia témájú csoportmunkához, a Természetben végzett tanulási folyamatokhoz és Földünk állapotával kapcsolatos érzelmeink (ökoszorongás, klímaszorongás) feldolgozásához használhatjuk.

A kártyacsomag várhatóan 2023 végén jelenik meg magyarul.

* Mindkét kártyacsomag lapjain László Eszter alkotásai jelennek meg.

László Eszter lélekemelő kártyái

László Eszter, a Mother Nature önismereti kártyacsomagok illusztrátora az elmúlt fél évet izgalmas alkotási folyamatban töltötte, ennyi ideig készültek a Mother Nature – Földanyák kártyacsomag képei.

Tovább olvasom >>

A „Mother Nature – Empowering mothers as agents of change toward environmental sustainability in a digital era” c. nemzetközi projekt az Európai Unió Erasmus+ programjának támogatásával valósul meg.

Scroll to Top