Barion Pixel

Mother Nature kártyák

Ezek a segítő eszközök azért jöttek létre, hogy támogassák a nőket és segítő szakembereket az anyaság hétköznapjaiban, támogató anyakörök vezetésében, segítő és terápiás munkájukban.

Mother Nature – Anyatermészet önismereti kártyacsomag

A kártyacsomag iránytűt kínálnak az anyaság labirintusában, támogatást, segítséget a nőknek az anyaság első éveinek kihívásaiban. Használd személyes útmutatóként, tanácsadóként, pozitív megerősítésként anyai mindennapjaidban. Ha segítőként anyákat támogatsz, használd egyéni üléseken, tanácsadásokon, csoportfolyamatokban, anyakörökön.

Mother Nature Anyatermészet kártyacsomag

11900 Ft

A kártyacsomag iránytűt kínál az anyaság labirintusában, támogatást, segítséget a nőknek az anyaság első éveinek kihívásaiban. Használd személyes útmutatóként, tanácsadóként, pozitív megerősítésként anyai mindennapjaidban. Ha segítőként anyákat támogatsz, használd egyéni üléseken, tanácsadásokon,…

Mother Nature Anyatermészet kártyacsomag és Kézikönyv

17800 Ft

Ha jelentkezel Anyakör Vezető képzésünkre, a kapott kuponkóddal kedvezményesen rendelheted meg a Mother Nature Anyatermészet kártyacsomagot és Kézikönyvet együtt, 15%-os kedvezménnyel, 15.130 Ft-ért!

Mindenkinek „betalál” a Mother Nature kártyacsomag. Függetlenül attól, hogy épp hol tart az anya útján. Van-e már gyermeke vagy nincs, lehet-e egyáltalán vagy nem. Nagyon erős kártyák.

Kelemen-Hajnal Judit, Hajnalfény – női • erő • tér életre hívója

A kártyák csodaszépek! A rajzok olyan gyönyörűek, hogy alig lehet betelni velük, hosszan nézi mindenki, aki csak a kezébe veszi, a megerősítő mondatok pedig szívbe, lélekbe találnak.

Csodaszép kártyák, igényes csomagolás, szerencsére műanyag nélkül.

Művészetterapeutaként alkalmazom terápiás üléseimen a Mother Nature kártyacsomagot, nagyon jól rá tudnak hangolódni a kliensek.

A MotherNature Anyatermészet kártyák 42 principiumra épülnek, melyek több száz anya és anyákat segítő szakember tapasztalatait foglalják össze az anyává válásról, az anyaság állomásairól. A lapokon László Eszter meditációban kapott képei jelennek meg. Csapatunkban 72 anyákkal foglalkozó szakértő vett részt öt országban, három év alatt, az ő munkájuk eredményét foglaltuk a kártyákon megjelenő pozitív üzenetekbe.

A kártyacsomag az Anya Útja módszertant kiegészítő önismereti, csoportvezetéshez és egyéni terápiás folyamatokhoz használható eszköz. A Mother Nature nemzetközi közösség, európai szakmai hálózat és több száz anya élettapasztalata állnak mögötte. A csomagok témái: Az Anya Útja, A kihívás, mint lehetőség, A belső erő, Belső átalakulás, Az anyaság ajándékai, Kapcsolódás a természettel.

Mother Nature – Földanyák kártyacsomag

A Mother Nature – Földanyák kártyacsomag és kézikönyv (várható megjelenés 2024-ben) az anyaság és természet, anyaság és ökológia kapcsolatával foglalkozik. 

  • Hogyan meríthetsz erőt a természet szépségéből a mindennapjaidhoz?
  • Hogyan használhatod anyaként megélt különleges hatókörödet pozitív életmód változásra?
  • Mihez kezdj a jelen ökológiai válság miatti szorongással és hogyan támogathatod ebben családodat?
  • Miben rejlik az erőd anyaként, hogyan reagálhatsz hatékonyan és proaktívan a jelen korunk kihívásaira?
Mother Nature – Földanyák kártyacsomag*

A kártyákat a Mother Nature nemzetközi kezdeményezés keretében dolgoztuk ki. A kártyacsomagon a következő négy téma jelenik meg László Eszter meditatív festményeinek kíséretében:

  • mindennapi kapcsolatunk ápolása a Természettel
  • a Föld ökológiai állapotával kapcsolatos érzelmeink
  • zöld életmód, aktív cselekvés
  • vezetői szerepünk anyaként

A 4 x 8 lapon a fenti témákon kívül a gondoskodás négy dimenziója jelenik meg: öngondoskodás, gondoskodás a családomról, gondoskodás a közösségemről, gondoskodás a Földről.

A lapokat anyaság és ökológia témájú csoportmunkához, a Természetben végzett tanulási folyamatokhoz és Földünk állapotával kapcsolatos érzelmeink (ökoszorongás, klímaszorongás) feldolgozásához használhatjuk.

A kártyacsomag várhatóan 2024-ben jelenik meg magyarul.

* Mindkét kártyacsomag lapjain László Eszter alkotásai jelennek meg.

László Eszter lélekemelő kártyái

László Eszter, a Mother Nature önismereti kártyacsomagok illusztrátora az elmúlt fél évet izgalmas alkotási folyamatban töltötte, ennyi ideig készültek a Mother Nature – Földanyák kártyacsomag képei.

Tovább olvasom >>

A „Mother Nature – Empowering mothers as agents of change toward environmental sustainability in a digital era” c. nemzetközi projekt az Európai Unió Erasmus+ programjának támogatásával valósul meg.

Scroll to Top