Barion Pixel

Mother Nature – könyvek

Mother Nature – Anyatermészet kézikönyv

A Mother Nature – Anyatermészet kártyacsomaghoz tartozó kézikönyv értelmezést és hátteret kínál a kártyacsomag lapjain megjelenő 42 princípiumhoz, valamint egyéni reflexiós kérdésekkel segít önismereti utadon. 

Kézikönyv a Mother Nature Anyatermészet kártyacsomaghoz

5900 Ft

Ezt a könyvet egyéni használatra és önszerveződő anyakörök számára ajánljuk. A kézikönyvben szereplő 42 alapelv naponta használható megerősítés és útmutató, amely segít megtalálni saját utunkat anyaként.

Mother Nature Anyatermészet kártyacsomag és Kézikönyv

17800 Ft

Ha jelentkezel Anyakör Vezető képzésünkre, a kapott kuponkóddal kedvezményesen rendelheted meg a Mother Nature Anyatermészet kártyacsomagot és Kézikönyvet együtt, 15%-os kedvezménnyel, 15.130 Ft-ért!

Mother Nature – Földanyák kézikönyv

Anyaként Te alakítod családod, gyermeked, közösségeid szokásait, életmódját. Ez egyaránt jelent sok feladatot, lehetőséget és felelősséget. Ehhez a munkához és anyaként megélt hétköznapjaidhoz nyújt hasznos inspirációt ez a könyv. Mert napi szinten kell, hogy mindeközben gondoskodjunk magunkról is. Mindehhez erőt meríthetünk a Természettel való napi kapcsolatunkból. Kézikönyvünk ehhez a természet-kapcsolódáshoz kíván könnyen elsajátítható gyakorlatokat.

A kézikönyv 2024-ben jelenik meg magyarul.

A Mother Nature – Empowering mothers as agents of change toward environmental sustainability in a digital era” c. nemzetközi projekt az Európai Unió Erasmus+ programjának támogatásával valósul meg.

Scroll to Top