Barion Pixel

A Mother Nature nemzetközi csapata

A mother Nature nemzetközi kezdeményezésről

A Mother Nature anyák és anyákat támogató szakemberek nemzetközi közössége. 

Mi, a Mother Nature nemzetközi projekt csapata, hisszük, hogy az anyaság egy kivételes személyiségfejlődési lehetőség, beavatás, átalakulás. Lehetőség arra, hogy mélyebben megismerjük önmagunkat és megvalósítsuk küldetésünket. Célunk, hogy az anyák saját élettörténeteiből összegyűlt tudás és bölcsesség a Mother Nature eszközökön keresztül minél több nőnek nyújthasson segítséget. Azon dolgozunk, hogy anyákat segítsünk a Természet egészével való harmónia megélésében a személyes jóllétük és Földünk jóllétének érdekében.

Az Anya Útja önismereti csoport és a Mother Nature – AnyaTermészet kártyacsomag és könyv segítenek megérteni, feldolgozni, újraértékelni az anyaként megtett utunkat és a megélt változásokat.

A Mother Nature – Földanyák program név alatt találod a 2. nemzetközi Mother Nature projekt projekt hazai rendezvényeit. Olyan tanulási folyamatokat és segédanyagokat dolgozunk ki, amelyekkel támogathatjuk az anyák ökológiai életmódját és természethez való regeneráló kapcsolódását.

A Mother Nature nemzetközi kezdeményezés koordinátora a magyar Pandora Mélyökológiai Szellemi Műhely Egyesület. Partnereink:

A nemzetközi Mother Nature kezdeményezés tagjainak bemutatkozását itt olvashatod.

Mother Nature Földanyák, a Mother Nature nemzetközi projekt magyarországi csapata

Berecz Ági, önismereti mentor, facilitátor, a Mother Nature projekt egyik alapítója (balra) és Pajor Zsófi, mindfulness oktató, life coach,  jógaoktató, a Mother Nature kártyák gondviselője

László Eszter, természetgyógyász, fitoterapeuta, a Mother Nature kártyák képeinek megalkotója

Szénási Kornélia, pszichológus, szülő-csecsemő kooperatív konzulens, az Anya Útja facilitátor képzés trénere

Barta Nóri, három gyermek édesanyja, pszichológus, Mama-Baba Kör és Anyakör vezető. A Mother Nature Anyakör Vezetés Alapok online kurzus társ-trénere.

A Mother Nature módszertanokról

Az Anya Útja módszertant nemzetközi, felnőtt tanulással és terápiával foglalkozó szakemberek egy csoportja hozta létre a Mother Nature nemzetközi projekt során 2017-2020 között. A módszertan a Hős Útja modellből táplálkozó “Anya Útja modell”-re épül. Fontos elemei a természetben töltött strukturált gyakorlatok, az alkotás, a tudatos jelenlét, illetve az egyéni és csoportos reflexió.

Az Anya Útja módszertant kiegészíti a csoportokon használt Mother Nature – Anyatermészet önismereti kártyacsomag. A László Eszter gyönyörűen illusztrált lapokon több száz anya és anyákat segítő szakember anyasággal kapcsolatos tapasztalatai jelennek meg. Anyakör vezetés Alapok c. online kurzusunk felkészít a Mother Nature Anyatermészet kártyákra épülő élő vagy online anyakörök vezetésére.

A második, Mother Nature – Földanyák projekt során olyan módszertant dolgozunk ki, mely anyaság és ökológia kapcsolatára fókuszál és választ adhat a napjainkban erősödő öko- és klímaszorongásra.

Az Anya Útja facilitátor képzés trénerei

Berecz Ági, önismereti mentor, facilitátor, a Mother Nature nemzetközi projekt vezetője (Pandora Egyesület)

Szénási Kornélia, pszichológus, szülő-csecsemő kooperatív konzulens (Perinatus Alapítvány)

László Eszter, (kártya bemutató modul) a Mother Nature kártyák megalkotója.

TÁRSOLDALAINK

Pandora Egyesület Honlapja

Ezen a honlapon a Pandora Mélyökológiai Szellemi Műhely Egyesület programjairól olvashatsz. Célunk, hogy olyan látásmódot és életmódbeli alternatívákat közvetítsünk, melyek a természet egészével való harmonikus együttélést és az aktív közösségi szerepvállalást teszik lehetővé. Továbblépek a Pandora honlapjára >>

A nemzetközi Mother Nature kezdeményezés honlapja

A Mother Nature anyák és anyákat támogató szakemberek nemzetközi közössége, melynek keretében az anyaság kihívásaira keressük a válaszokat. Azon dolgozunk, hogy az anyák saját élettörténeteiből összegyűlt tudás és bölcsesség minél több nőnek nyújthasson segítséget,valamint hogy anyákat segítsünk a Természe egészével való harmóniaés az ökológiailag fenntartható életmód kialakításában és megélésében. Továbblépek a Mother Nature honlapjára >>

A “Mother Nature – Empowering Mothers in Personal Transformation” (2017-2020) és a “Mother Nature – Empowering Mothers as Agents of Change Toward Environmental Sustainability” c. európai projektek az Erasmus Plus program támogatásával valósultak meg. A projektek koordinátora a Pandora Egyesület.

A nemzetközi projekt koordinátora a Pandora Egyesület, melynek célja hogy olyan világlátást közvetítsen, tudást adjon át és életmódbeli alternatívákat kínáljon, amelyek a természettel való harmonikus együttélést teszik lehetővé egy fenntartható jövő érdekében.

Scroll to Top