Barion Pixel

Sinka Szilvia: Budapest XII. Csepel, Pusztazámor, Tárnok, Balaton környéke

Sinka Szilvia vagyok, holisztikus szemléletű segítő.

Hiszek abban, hogy nők, anyák a világot jobbá tudjuk tenni.

Mint sokaknál nekem is a gyermekem megszületése hozta el az érzést, hogy váltani/változtatni szeretnék. Biztosan tudtam, hogy olyan munkát szeretnék, ahol a családiélet, a gyermek érték és nem hátrány. Életem legnagyobb kihívásait a gyermekvállalás területén éltem meg, ugyanakkor a gyermekem, a férjem, a családom adták a legszebb élményeket és persze a legnagyobb tanításokat is. Elkötelezett vagyok a folyamatos tanulás mellett. Holisztikus szemléletű segítő szakemberként a spiritualitás és komplementer medicina mellett pszichológiát is elkezdtem tanulni és alkalmazni.

Szeretnék minél többeket támogatni az anyává válás (nem ritkán rögös) útján, illetve családokat és párokat a szeretetteljes kapcsolódásban.

Elérhetőségeim:

Telefon: +3630-692-6054

E-mail: info@essentialmoments.hu

Web: www.essentialmoments.hu

Az ANYA ÚTJA módszertan számomra egyfajta AHA élményt adott, amivel az anyaságom és az odavezető utat értelmezhetővé tette. Általa az anyaságom során szükségszerűen megszerzett készségeket, értékeket erőforrásként tudtam azonosítani, melyből erőt nyerhettem a mindennapokhoz. László Eszter által megalkotott kártyák számomra is és a velem dolgozó anyák számára is egy mélyebb és élményszerűbb önmegismerő, önfejlesztő utazást indít el. A képeken megjelenő stádiumok, princípiumok nemcsak az anyaságot megélők, de babára vágyók számára is különleges élményt nyújt. A módszer erejét és különlegességét a természetben történő munka tovább fokozza. Ebben a támogató és gyógyító közegben lehetőség nyílik a kapcsolódásra, önmagunkhoz való megérkezésre továbbá alkalmat nyújt arra is, hogy újra gondold életutadat az anyaság tükrében.

Induló csoportokról itt tájékozódhatsz: www.essentialmoments.hu, Csoportos foglalkozások – Essential Moments

Ha lehetőséged engedi, inkább egyedül gyere, hogy ez az idő valóban rólad szóljon. Azonban ha csak babáddal együtt tudnál jönni, kérlek jelezd előre, hogy a mindenki részére megfelelő megoldást megtaláljuk.

Izgatottan és nyitott szívvel várlak!

Sinka Szilvia

Pszichológus BA, Kineziológus, Coach-kineziológus, KÉPzeletjáték Kapcsolat és Életvezetési Tanácsadó és Tréner, Anya Útja facilitátor, Pedagógiai- és Családsegítő Munkatárs, Képzésben lévő Online Mentálhigiéné Tanácsadó, Képzésben lévő Családterapeuta, Képzésben lévő Reproduktívegészség-fejlesztő és Meddőségi Szaktanácsadó, Okleveles Közgazdász

Scroll to Top