Barion Pixel
,

Mother Nature Anyatermészet kártyacsomag és Kézikönyv

17800 Ft

Ha jelentkezel Anyakör Vezető képzésünkre, a kapott kuponkóddal kedvezményesen rendelheted meg a Mother Nature Anyatermészet kártyacsomagot és Kézikönyvet együtt, 15%-os kedvezménnyel, 15.130 Ft-ért!

Kategóriák: ,

Kártyacsomag: A kártyacsomag iránytűt kínál az anyaság labirintusában, támogatást, segítséget a nőknek az anyaság első éveinek kihívásaiban. Használd személyes útmutatóként, tanácsadóként, pozitív megerősítésként anyai mindennapjaidban. Ha segítőként anyákat támogatsz, használd egyéni üléseken, tanácsadásokon, csoportfolyamatokban, anyakörökön.

Az anyaság megélését segítő önismereti kártyacsomag tartalmaz:

  • 42 gyönyörűen illusztrált kártya üzenetekkel
  • útmutató füzet a kártyák használatához
  • kézzel készített kártyatartó textil szütyő

Kézikönyv: Ezt a könyvet egyéni használatra és önszerveződő anyakörök számára ajánljuk. A kézikönyvben szereplő 42 alapelv naponta használható megerősítés és útmutató, amely segít megtalálni saját utunkat anyaként.

Ezek a mondatok nem szakértők ajánlásai, nem tudományos vagy vallási igazságok, hanem anyák örömeiből, küzdelmeiből, kihívásaiból származó élettapasztalatok, melyeket a Mother Nature projekt csapata öntött végső formába. A kártyacsomagot, valamint a könyv gyakorlatait és gondolatébresztő kérdéseit terapeuták, körvezetők és önismereti mentorok is használhatják kliensekkel és csoportokkal való munkájuk segédleteként. Javasoljuk, hogy ismerkedj meg a Mother Nature kártyacsomaggal is, így a gyönyörűen illusztrált 42 alapelv inspirációként, útmutatóként társad lehet az anyaság hétköznapjaiban.

212 oldal, A5-ös méret, kötött

Scroll to Top