Barion Pixel

Mother Nature Anyakörök

anyáknak

Mother Nature Anyakörök – anyáknak

Ha anyaként megtartó közösségre, figyelemre és énidőre vágysz, csatlakozz anyaköreinkhez. A Mother Nature Anyakörökön a Mother Nature kártyák segítségével megoszthatod nőtársaiddal anyaként megélt hétköznapjaid örömeit, nehézségeit és közösségre találhatsz.

Hol tudok csatlakozni Mother Nature Anyakörhöz?

Szeretettel ajánljuk végzett Mother Nature Anyakör vezetőink köreit.

VÉGZETT MOTHER NATURE ANYAKÖRVEZETŐINK:

Szeretettel ajánljuk végzett Mother Nature Anyakör vezetőink köreit.

Anyakör vezetés alapok online kurzus – segítőknek

Magad is vezetnél anyakört? “Anyakör Vezetés Alapok”  c. online kurzusunkon elsajátíthatod az alapokat, és megtudhatod, hogyan építs a Mother Nature Anyatermészet önismereti kártyákra minőségi, biztonságos anyaköröket. 

A MOTHER NATURE ANYAKÖR VEZETÉS ALAPOK KURZUS FELKÉSZÍT ARRA, HOGY ANYAKÖRÖKET VEZESS A MOTHER NATURE ANYATERMÉSZET KÁRTYÁKKAL

Végzett körvezetőként ezt kapod:

  • Mother Nature Anyakörvezető tanúsítványt, 
  • Mother Nature Anyakör logót és kommunikációs csomagot 
  • egy logikus, pontosan felépített módszertant, amellyel támogató közösségeket hozhatsz létre és vezethetsz anyáknak.

A KURZUS LEGKÖZELEBB 2024 FEBRUÁRBAN INDUL. HA ÉRDEKEL A KURZUS, JELEZD EZEN A LINKEN. Részletek hamarosan itt és hírlevelünkben.
A kurzuson 2023 tavaszán 140 nő vett részt, a “Mother Nature – Empowering Mothers as Agents of Change Toward Environmental Sustainability” c. EU-s finanszírozású projekt keretében.

Résztvevőink visszajelzéseiből:

Szuper amit csináltok és ahogy csináljátok! Voltam már jópár képzésen, de messze ez a legjobban szervezett, sugárzik róla a profizmus, mintha már vagy a századik ilyen online kurzusotok lenne.

Széplakiné Rákóczi Barbara, Mother Nature Anyakör vezető

Sokat jelent nekem az a feltétlen bizalom, amivel mindannyiunknak lehetőséget adtok a gyakorlásra és fejlődésre. A tananyagot tartalmilag nagyon gazdagnak, mégis egyszerűnek és jól következőnek találtam, szinte naponta használom a kártyákat.

Csörgő Viktória, Mother Nature Anyakör vezető

Abszolút hiánypótlónak, nagyon szupernek és nagyon profinak látom ezt az egész dolgot, a kártyákat, az online tananyagot, és ezt az egész kezdeményezést.

Veress Orsolya, Mother Nature Anyakör vezető

Nagyon köszönöm, hogy vagytok! Olyanok vagytok ti is, és a Mother Nature anyakörök, mint a só. Tudjátok, mint a népmesében, ahol a legkisebb királyleány azt mondja úgy szereti az édesapját, mint az emberek a sót. Hát ez a só az édesanyák ételébe, és életébe.

Tóth Éva, Mother Nature Anyakör vezető
“Az online kurzus nagyon átgondolt, jól felépített, sokszínű anyag, ami gyakorlati tudást ad, és valóban felkészít arra, hogy anyakört indíts. Nagyon felemelő élmény volt más nőkkel kapcsolódni, akik hasonlóan lelkesek és sokszínűek. Új szempontokat kaptam a facilitáláshoz. Köszönöm még egyszer a lehetőséget és a munkátokat.”
(Barta Nóri, a nemzetközi tesztkurzus résztvevője)

A KURZUS LEGKÖZELEBB 2024 FEBRUÁRBAN INDUL. HA ÉRDEKEL A KURZUS, JELEZD EZEN A LINKEN. Részletek hamarosan itt és hírlevelünkben.

Ha átfogóbb szakmai képzésre vágysz anyáknak szóló önismereti programok vezetéséhez, Neked szól az Anya Útja Facilitátor képzésünk! 

Érdekel az Anya Útja Facilitátor képzés >>

A KURZUS FELÉPÍTÉSE

– összesen 2 órányi videóanyag angolul, magyar felirattal, mellyel a saját tempódban haladhatsz
– kinyomtatható kézikönyv és segédlet a Mother Nature Anyakörök vezetéséhez
– 3 élő online műhely, amelyeken végigvesszük a kurzus tartalmát, gyakoroljuk a körvezetést egy elfogadó közegben és megismerünk még több gyakorlatot és tippet, melyeket alkalmazhatsz a körök vezetésénél

MIT KAPSZ AZ ONLINE KURZUSTÓL?

– egy Mother Nature Anyatermészet kártya körvezető tanúsítványt
– a lehetőséget, hogy Mother Nature köröket vezess a saját közösségeidben, a Mother Nature névvel és branddel
– egy kommunikációs csomagot (logó, fotók, template-ek), melyeket felhasználhatsz a körök meghirdetéséhez

MIRE VAN SZÜKSÉGED HOGY CSATLAKOZZ?

Semmire. Egy Mother Nature Anyatermészet kártyacsomag ajánlott, ha a kurzus után anyaköröket szeretnél vezetni.

A KURZUS TARTALMA

Miért fontosak a női körök?
A meghallgatás ereje
A körök előkészítése
Csoportkultúra
A körvezetés lépései
A Mother Nature Anyatermészet kártyák
Te, mint facilitátor
Kihívások
Online körök

“Az egyik legjobban felépített kurzus, amin eddig részt vettem, szuper tanulási élmény volt, rengeteg gyakorlatban használható ötlettel. Egy részüket már el is kezdtem alkalmazni a munkámban. A kártyákkal pedig csodálatos dolgozni, elképesztő, hogy mennyire találóak és milyen mély megosztásokat tudnak kihozni az emberből. Hálás vagyok, hogy részt vehettem!”

Faragó Ágnes, a nemzetközi tesztkurzus résztvevője
Scroll to Top